208 Rally Cup jatkuu soralla

02.06.2017

Taisko "Tade" Lario starttaa huomenna yhdessä kartanlukijansa Sami Ryynäsen kanssa sarjan kolmanteen osakilpailuun, Terre du Diois -ralliin. CHL Sport Auto -tiimissä ajava kaksikko majailee tällä hetkellä sarjan neljännellä sijalla ja tavoitteet viikonloppuun ovat selvät.

- Täysiä lähdetään vetämään ja kärkivauhdissa täytyy olla heti alusta lähtien. Kun saadaan ehjä kisa, niin varmasti ollaan korkealla ja napataan hyvät pisteet. Kyseessä on lähes kaikille uusi ralli, joten sen suhteen ollaan samalla viivalla muiden kanssa. Korkeuseroja on paljon ja tie kääntyilee koko ajan, joten nuotitus on ratkaisevassa asemassa, kertoo Tade Lario.

Tänä viikonloppuna 208 Rally Cupissa on autoja mukana 18 kappaletta ja kuljettajia kahdeksasta eri maasta. Ralli ajetaan Valencen kaupungin ympäristössä lauantaina ja sunnuntaina. Erikoiskokeita on yhteensä 11 ja pituutta niillä 136km. Sääennuste lupaa ukkoskuuroja kisan ajaksi, mutta se ei Larioa huoleta.

- Satoi tai paistoi, olosuhteet ovat kaikille samat. Maanantaina ajetusta testistä jäi tosi hyvä fiilis ja autoon olemme saaneet uusia osia. Yhteistyö tiimin kanssa toimii hyvin ja meidän ei tarvitse muuta kuin keskittyä omaan tekemiseen. Tavoitteena on podium-sija ja nousta pistetaulukossa ylemmäs, päättää Lario.

Ralli alkaa lauantaina klo 12.50 Suomen aikaa. Suomalaisväriä edustaa Larion lisäksi Aki Sahila kartanlukijanaan Rami Suorsa.


Teksti: Tade Lario Tiedotus
Kuva: Bastien Roux


© 2017 TadeLario.com
Webdesign by OINASNEVA