Tade Lario ja Selekta Henkilöstöpalvelut Oy yhteistyöhön

04.03.2017

Selekta Henkilöstöpalvelut Oy on aloittanut yhteistyön Tade Larion kanssa ja on mukana tukemassa nuoren urheilijan uraa rallipoluilla. Uudet teipit kylkiinsä saanut Peugeot 208 R2 -kilpuri nähdään tositoimissa lauantaina 4.3. ajettavassa perinteisessä Hankirallissa.

- Olen innoissani uudesta yhteistyöstä Selektan kanssa. Ralliautoilu on nyt hyvässä nosteessa Suomessa ja SM-sarjan taso on kansainvälisestikin mitattuna kova. Pystymme tarjoamaan Selektalle hyvää näkyvyyttä ja markkinointia rallimaailman kautta, ja samalla tuomaan heidän yritystään paremmin ihmisten tietoisuuteen, kertoo Tade Lario.

Selekta Henkilöstöpalvelut Oy on innovatiivinen henkilöstöpalveluja tuottava asiantuntijayritys, joka toimii valtakunnallisesti. Selekta työllistää vuosittain satoja työntekijöitä ja tarjoaa yrityksille ammattitaitoista työvoimaa ja henkilökuntaa. Etsitkö töitä tai työntekijää? Ota yhteyttä selekta.fi tai soita 020 33 4000.

Taden ohjelmassa on nyt lauantaina ajettava Hankiralli, joka ajetaan Porvoon ja Loviisan välimaastossa. Seuraavalla viikolla edessä on SM-sarjan talvikauden päätös, Nilsiän Tahko-ralli.

- Hankiralliin lähdemme taistelemaan luokkavoitosta ja harjoittelemaan yhteistyötä kartanlukija Tatu Hämäläisen kanssa. Tahkon SM-rallissa kyytiin palaa Tero Nättiaho ja siellä tarkoitus on ajaa hyvä tulos sekä kerätä korkea pistepotti sarjaa varten, selventää Tade talven päätösralleja.

Myös vanhat yhteistyökumppanit pysyvät mukana tukemassa Taden uraa. Pitkäaikainen kumppani Verhoomo Sorsa näkyy autossa nyt vain pienemmällä.

Taden Peugeot 208 R2 kilpa-auto valmiina legendaarisen Hankirallin erikoiskokeille.Taden suorituksia kilpailuissa voi seurata tuttuun tapaan näiltä sivustoilta:
tadelario.com
FB Tade Lario

Teksti: Tade Lario Tiedotus© 2017 TadeLario.com
Webdesign by OINASNEVA