Paluu Cardabellesiin - 208Cupin viimeinen sorakoitos

07.10.2016

Peugeot 208 RallyCup jatkuu viikonloppuna 8.- 9.10. Rallye Terre des Cardabellesilla. Kyseinen soraralli on Tade Lariolle ja Sami Ryynäselle jo ennestään tuttu, sillä he kilpailivat siellä vuonna 2014. Nyt kaksikko lähtee hakemaan hyvää tulosta sorakauden päätteeksi.

Rallye Cardabelles ajetaan Millaun kaupungin ympäristössä, eteläisessä Ranskassa. Mukana on 22 autoa Cupissa ja koko kisassa yli 160. Kyseinen ralli on Ranskassa suosittu, sillä erikoiskokeet edustavat ranskalaisten sorateiden parasta kärkeä. Tiet ovat hyväpohjaisia ja leveämpiä kuin muissa ralleissa. Kisan haastavin osuus tulee jälleen olemaan ennakkotutustuminen, kun pätkät nuotitetaan vain kertaalleeen kilpa-autolla.

- Lähdemme Samin kanssa tekemään kauden parasta tulosta Cardabellesiin. Kyseisestä kisasta meillä on kokemusta ennestään ja siellä tiet ovat ajettavia ja vähän kovavauhtisempia kuin Ranskassa yleensä. Tiedän että ne sopivat meille erittäin hyvin. Säätiedote lupailee lämmintä keliä ja näin ollen karkeat soratiet tarjoavat hyvän pidon. Renkaiden säästämistä täytyy myös taktikoida, kun ajetaan yli 160 ek-kilometriä 8 renkaalla. Koitetaan ajaa ehjä kisa ja saavuttaa hyvä tulos! , kommentoi Tade Lario tunnelmiaan kisan alla.

Vuonna 2014 Lario ja Ryynänen sijoittuivat Cardabellesissa Peugeot Cupin seitsemänsiksi ja tätä tulosta he lähtevät reilusti parantamaan. Viikonloppuna nähdään kuinka poikien käy!

Rallissa on mukana myös toinen sarjaa kiertävä suomalaispari, Aki Sahila - Rami Suorsa. Molemmat suomalaiset ajavat ranskalaisessa CHL Sport Auto -tiimissä.

Tuloksia ja kisan etenemistä voitte tuttuun tapaan seurata alla olevista linkeistä
tadelario.com
FB Tade Lario
FB CHL Sport Auto

Teksti: Tade Lario Tiedotus© 2017 TadeLario.com
Webdesign by OINASNEVA