Kolmen viikon ralliputki edessä

09.02.2016

Arctic Lapland Rallin pettymyksestä on toivuttu ja auto on parsittu jälleen kilpailukuntoon. Ulosajo ja keskeytys jättivät pistesaldon tunturista nollille, minkä vuoksi seuraavissa SM-osakilpailuissa hyviä sijoituksia jahdataan entistä kovemmalla yrityksellä.

Mikkelin Vaakuna-ralli (26.-27.2.) on seuraava SM-sarjan osakilpailu, mutta ennen sitä ajamme kaksi pienempää rallia testimielessä. Säkylässä ajettava TELAKONE-ralli (13.2.) ja Seinäjoen Pohjanmaa-ralli (20.2.) ovat kansallisen tason kilpailuja, joissa ajetaan yhteensä 11 erikoiskoetta ja 120 kilometriä nuotista. Kilpailujen tarkoituksena on varmistaa, että auto ja miehistö ovat täydessä iskussa ennen SM-koitosta. Paras tapa ottaa kaikki irti näistä testiralleista on tietysti täysillä ajaminen, joten luokkavoitto on molemmissa päätavoitteena.

Vauhtia meillä oli tunturirallissa jo ihan hyvin, mutta toki koko ajan pyritään parantamaan. Lopputalven kilpailuissa varsinkin keliolosuhteet ovat aivan erilaiset kuin tunturissa, lunta on reiteillä hyvin vähän. Kilpailut ovat myös luonteeltaan erilaisia, kun ek-kilometrejä ajetaan yli puolet vähemmän, joten erot ovat pienempiä ja kilpailu tiukempaa. Teemme parhaamme, valmistaudumme huolellisesti ja Mikkelissä hyökätään sitten toden teolla!

Kisojen kuulumisia ja tuloksia voitte seurata tuttuun tapaan näiltä kotisivuilta sekä facebookista.

Ralliterveisin, Tade


© 2017 TadeLario.com
Webdesign by OINASNEVA